Viser alle 5 resultater

 • Tilbud Køb Tikiri Bidering i Naturgummi - Krokodille online billigt tilbud rabat legetøj

  Tikiri Bidering i Naturgummi – Krokodille

  69.97 kr.

  Sød bidering i naturgummi formet som en krokodille.Tikiri gummi-bideringene er perfekte til ømme gummer og barnet kan nemt holde krokodillen selv. En bidering i naturgummi kan buges fra nyfødt. Produktet er Fremstillet af naturgummi, der høstes fra gummit, Tikiri Bidering i Naturgummi – Krokodille.

 • Tilbud Køb Tikiri Bidering i Naturgummi - Giraf online billigt tilbud rabat legetøj

  Tikiri Bidering i Naturgummi – Giraf

  69.97 kr.

  Sød bidering i naturgummi formet som en giraf.Tikiri gummi-bideringene er perfekte til ømme gummer og barnet kan nemt holde girafen selv. En bidering i naturgummi kan buges fra nyfødt. Produktet er Fremstillet af naturgummi, der høstes fra gummitræer, med, Tikiri Bidering i Naturgummi – Giraf.

 • Tilbud Køb Tikiri Naturgummi-dyr - Søhest online billigt tilbud rabat legetøj

  Tikiri Naturgummi-dyr – Søhest

  69.97 kr.

  Sød lille pink søhest, lavet af 100% naturgummi.Tikiri gummidyrene er perfekte til ømme gummer og barnet kan nemt holde om søhesten selv.Gummidyret har en klokke indeni, derfor fungere den også som en rangle. Den er oplagt som badedyr også, bl.a. fordi de, Tikiri Naturgummi-dyr – Søhest.

 • Tilbud Køb Tikiri Naturgummi-dyr - Zebra online billigt tilbud rabat legetøj

  Tikiri Naturgummi-dyr – Zebra

  69.97 kr.

  Sød lille gummi zebra, lavet af 100% naturgummi.Tikiri gummidyrene er perfekte til ømme gummer og barnet kan nemt holde om zebraen selv.Gummidyret har en klokke indeni, derfor fungere den også som en rangle. Den er oplagt som badedyr også, bl.a. fordi der, Tikiri Naturgummi-dyr – Zebra.

 • Tilbud Køb Tikiri Naturgummi-dyr - Krokodille online billigt tilbud rabat legetøj

  Tikiri Naturgummi-dyr – Krokodille

  69.97 kr.

  Sød lille gummi krokodille, lavet af 100% naturgummi.Tikiri gummidyrene er perfekte til ømme gummer og barnet kan nemt holde om krokodillen selv.Gummidyret har en klokke indeni, derfor fungere den også som en rangle. Den er oplagt som badedyr også, bl.a., Tikiri Naturgummi-dyr – Krokodille.