Viser alle 9 resultater

 • Tilbud Køb Tidy tot Hagesmæk - Gulerødder og Radiser - Mint online billigt tilbud rabat legetøj

  Tidy tot Hagesmæk – Gulerødder og Radiser – Mint

  116.10 kr.

  Tidy tot hagesmækken er så dejlig blød og behagelig for barnet at have på.Den har ærmer og vil dække hele barnets krop.Materialet, som hagesmækken er lavet i, er super blødt og fleksibelt. Hagesmækken er også super nem at holde ren. Den kan tørres af med, Tidy tot Hagesmæk – Gulerødder og Radiser – Mint.

 • Tilbud Køb Tidy tot sæt med Hagesmæk og Bakke - Grå online billigt tilbud rabat legetøj

  Tidy tot sæt med Hagesmæk og Bakke – Grå

  269.10 kr.

  Perfekt hagesmæk til barnet, som vil spise selv, eller hvis I praktiserer BLW (læs evt. længere nede). Med en Tidy tot hagesmæk og bakke kan dit barn sagtens lære at spise selv, uden at du skal i gang med fejebakke og gulvskrubbe bagefter. Ulemper:✔️, Tidy tot sæt med Hagesmæk og Bakke – Grå.

 • Tilbud Køb Tidy tot sæt med Hagesmæk og Bakke - Gulerødder og Radiser - Mint online billigt tilbud rabat legetøj

  Tidy tot sæt med Hagesmæk og Bakke – Gulerødder og Radiser – Mint

  269.10 kr.

  Perfekt hagesmæk til barnet, som vil spise selv, eller hvis I praktiserer BLW (læs evt. længere nede). Med en Tidy tot hagesmæk og bakke kan dit barn sagtens lære at spise selv, uden at du skal i gang med fejebakke og gulvskrubbe bagefter. Ulemper:✔️, Tidy tot sæt med Hagesmæk og Bakke – Gulerødder og Radiser – Mint.

 • Pladsholder

  Tidy Tot – Silicone Suction Skål – Grå

  109.95 kr.

  Smart silikone skål med sugekop i bunden fra Tidy Tot. Denne skål er designet så smart at der er sugekop i bunden af den, så den kan stå fast på bordet, mens det lille barn øver sig i at spise selv. Sugekoppen sikrer at skålen står fast og ikke ryger på g, Tidy Tot – Silicone Suction Skål – Grå.

 • Pladsholder

  Tidy Tot – Silicone Suction Skål og Tallerken Sæt – Grå

  199.95 kr.

  Praktisk sæt med både silikone skål og tallerken med sugekop i bunden fra Tidy Tot. Skålen og tallerkenen er designet så smart at der er sugekop i bunden af dem, så de kan stå fast på bordet, mens det lille barn øver sig i at spise selv. Sugekoppen sikrer, Tidy Tot – Silicone Suction Skål og Tallerken Sæt – Grå.

 • Tilbud Køb Tidy tot Hagesmæk - Grå online billigt tilbud rabat legetøj

  Tidy tot Hagesmæk – Grå

  116.10 kr.

  Tidy tot hagesmækken er så dejlig blød og behagelig for barnet at have på.Den har ærmer og vil dække hele barnets krop.Materialet, som hagesmækken er lavet i, er super blødt og fleksibelt. Hagesmækken er også super nem at holde ren. Den kan tørres af med, Tidy tot Hagesmæk – Grå.

 • Tilbud Køb Tidy tot Hagesmæk - Zebra - Turkis online billigt tilbud rabat legetøj

  Tidy tot Hagesmæk – Zebra – Turkis

  116.10 kr.

  Tidy tot hagesmækken er så dejlig blød og behagelig for barnet at have på.Den har ærmer og vil dække hele barnets krop.Materialet, som hagesmækken er lavet i, er super blødt og fleksibelt. Hagesmækken er også super nem at holde ren. Den kan tørres af med, Tidy tot Hagesmæk – Zebra – Turkis.

 • Pladsholder

  Tidy Tot – Silicone Suction Plate – Grå

  129.95 kr.

  Smart silikone tallerken med sugekop i bunden fra Tidy Tot. Denne tallerken er designet så smart at der er sugekop i bunden af den, så den kan stå fast på bordet, mens det lille barn øver sig i at spise selv. Sugekoppen sikrer at tallerkenen står fast og, Tidy Tot – Silicone Suction Plate – Grå.

 • Tilbud Køb Tidy tot Hagesmæk med Sugekop - Zebra - Turkis online billigt tilbud rabat legetøj

  Tidy tot Hagesmæk med Sugekop – Zebra – Turkis

  134.10 kr.

  Hagesmæk med sugkopper fra Tidy tot er et genialt produkt.Den klassiske hagesmæk med ærmer tages til et højere niveau. Med denne smarte hagesmæk kan dit barn drikke og spise selv uden alt ender i skødet på barnet, det hele bliver nemlig samlet op i hagesm, Tidy tot Hagesmæk med Sugekop – Zebra – Turkis.