Viser alle 7 resultater

 • Køb Reer Opbevaring til Bilen - Med rum til Tablet online billigt tilbud rabat legetøj

  Reer Opbevaring til Bilen – Med rum til Tablet

  189.95 kr.

  Praktisk opbevaringsnet med rum til tablet af mærket Reer.Denne praktiske sæde-lomme har rum til bøger, malerbøger og tudser, vandflasker og andet barnet gerne vil have med på en køretur. Der er også plads til en tablet, så barnet kan se film på turen. N, Reer Opbevaring til Bilen – Med rum til Tablet.

 • Køb Reer Høreværn til Børn - Pink online billigt tilbud rabat legetøj

  Reer Høreværn til Børn – Pink

  199.95 kr.

  Høreværn der beskytter mod skadelig støj af mærket Reer Båndet er blødt og gør dem ekstra komfortable at have på uden at presse barnets hoved. De er små og lette og kan foldes sammen, hvilket gør dem lette at have med sig sin taske, når man er på tur. De, Reer Høreværn til Børn – Pink.

 • Køb Reer Baby Børste 0m+ online billigt tilbud rabat legetøj

  Reer Baby Børste 0m+

  99.95 kr.

  Praktisk børste som passer til det nyfødte barn. Børsten er meget blød og tilpasset det nyfødte barn.Hårene på børsten er gedehår og skaftet er lavet af bøgetræ. Se alt fra Reer, Reer Baby Børste 0m+.

 • Køb Reer Høreværn til Børn - Blå online billigt tilbud rabat legetøj

  Reer Høreværn til Børn – Blå

  199.95 kr.

  Høreværn der beskytter mod skadelig støj af mærket Reer Båndet er blødt og gør dem ekstra komfortable at have på uden at presse barnets hoved. De er små og lette og kan foldes sammen, hvilket gør dem lette at have med sig sin taske, når man er på tur. De, Reer Høreværn til Børn – Blå.

 • Køb Reer Finger-beskytter til dør online billigt tilbud rabat legetøj

  Reer Finger-beskytter til dør

  99.00 kr.

  Dørstopper, transparent (3stk.) af mærket Reer. Denne dørstopper kan sætte på både toppen og siden af døren for at undgå at man får fingrene i klemme, hvis døren smækker. Den giver et mellemrum på mindst 12 mm, hvilket giver god plads til, at fingrene ikk, Reer Finger-beskytter til dør.

 • Køb Reer Solskærm til Bilen - 2 stk. online billigt tilbud rabat legetøj

  Reer Solskærm til Bilen – 2 stk.

  89.00 kr.

  Solskærmen har en pålidelig beskyttelse mod direkte sollys og skadelige UV-stråler. Den har en optimal pasform og passer til de fleste bilvinduer. Solskærmen er nem og enkel at montere og sidder fast med den selvklæbende film. Nem at afmontere og kan gen, Reer Solskærm til Bilen – 2 stk..

 • Køb Høreværn til Baby - Blå online billigt tilbud rabat legetøj

  Høreværn til Baby – Blå

  269.95 kr.

  Disse høreværn sidder som et pandebånd rundt om hovedet, og størrelsen kan tilpasses, så barnet kan bruge dem længe. Båndet er blødt og gør dem ekstra komfortable at have på uden at presse barnets hoved. De er små og lette og kan foldes sammen, hvilket gø, Høreværn til Baby – Blå.