Viser 1–12 af 16 resultater

 • Køb Pippi Økologisk Savlesmæk - Trekant - Burlwood online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Burlwood

  34.95 kr.

  Økologisk savlesmæk fra Pippi – trekantet. Denne model lukkes i nakken med en tryklås. Den kan desuden justeres, da der er to trykknapper at vælge imellem. Yderste lag er lavet af 100% økologisk bomuld og savlesmækken er foret med polyester. Savlesmækken, Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Burlwood.

 • Køb Pippi Økologisk Badeponcho - Sandshell str. 98/104 online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Økologisk Badeponcho – Sandshell str. 98/104

  299.95 kr.

  Super fin badeponcho af mærket Pippi.Ponchoen har hætte med øre og perfekt som badeslag og hygge til junior. Det er produceret i 100% økologisk højkvalitets bomuld. Se alt fra Pippi Se vores udvalg af badeslag, Pippi Økologisk Badeponcho – Sandshell str. 98/104.

 • Køb Pippi Økologisk Savlesmæk - Rund - Dark Grey Melange online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Økologisk Savlesmæk – Rund – Dark Grey Melange

  29.95 kr.

  Økologisk savlesmæk fra Pippi med rund form. Denne model lukkes i nakken med en trykknap. Yderste lag er lavet af 100% økologisk bomuld og savlesmækken er foret med polyester. Savlesmækken har en rigtig god sugeevne. Materiale:65% økologisk bomuld og 35%, Pippi Økologisk Savlesmæk – Rund – Dark Grey Melange.

 • Køb Pippi Økologisk Savlesmæk - Trekant - Grå Melange online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Grå Melange

  34.95 kr.

  Økologisk savlesmæk fra Pippi – trekantet. Denne model lukkes i nakken med en tryklås. Den kan desuden justeres, da der er to trykknapper at vælge imellem. Yderste lag er lavet af 100% økologisk bomuld og savlesmækken er foret med polyester. Savlesmækken, Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Grå Melange.

 • Køb Pippi Stofbleer - Air Blue - 8 stk. online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Stofbleer – Air Blue – 8 stk.

  299.95 kr.

  Dejligt bløde stofbleer med søde motiver på af mærket Pippi. Stofbleer er en af de ting, man ikke kan få for mange af. Man bruger dem til alt! Afskærmning, gylp, bleskift osv.Her får du en pakke med 8 stk. – Til kun 179,95 kr.De måler 70×70 cm. Bleerne er, Pippi Stofbleer – Air Blue – 8 stk..

 • Køb Pippi Økologisk Savlesmæk - Trekant - Grey online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Grey

  34.95 kr.

  Økologisk savlesmæk fra Pippi – trekantet. Denne model lukkes i nakken med en tryklås. Den kan desuden justeres, da der er to trykknapper at vælge imellem. Yderste lag er lavet af 100% økologisk bomuld og savlesmækken er foret med polyester. Savlesmækken, Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Grey.

 • Køb Pippi Økologisk Savlesmæk - 3 Pack - Rose online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Økologisk Savlesmæk – 3 Pack – Rose

  129.95 kr.

  Lækker 3 pack med økologisk savlesmække fra Pippi – trekantet. Denne model lukkes i nakken med en tryklås. Den kan desuden justeres, da der er to trykknapper at vælge imellem. Yderste lag er lavet af 100% økologisk bomuld og savlesmækken er foret med poly, Pippi Økologisk Savlesmæk – 3 Pack – Rose.

 • Køb Pippi Økologisk Badeponcho - Misty Rose str. 98/104 online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Økologisk Badeponcho – Misty Rose str. 98/104

  299.95 kr.

  Super fin badeponcho af mærket Pippi.Ponchoen har hætte med øre og perfekt som badeslag og hygge til junior. Det er produceret i 100% økologisk højkvalitets bomuld. Se alt fra Pippi Se vores udvalg af badeslag, Pippi Økologisk Badeponcho – Misty Rose str. 98/104.

 • Køb Pippi Økologisk Savlesmæk - Trekant - Ashley Blue online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Ashley Blue

  34.95 kr.

  Økologisk savlesmæk fra Pippi – trekantet. Denne model lukkes i nakken med en tryklås. Den kan desuden justeres, da der er to trykknapper at vælge imellem. Yderste lag er lavet af 100% økologisk bomuld og savlesmækken er foret med polyester. Savlesmækken, Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Ashley Blue.

 • Køb Pippi Stofble Organic Cloth Muslin (4-pack) - White online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Stofble Organic Cloth Muslin (4-pack) – White

  149.95 kr.

  Pippi Stofble Organic Cloth Muslin (4-pack) – White.

 • Køb Pippi Økologisk Savlesmæk - Trekant - Baroque Rose online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Baroque Rose

  34.95 kr.

  Økologisk savlesmæk fra Pippi – trekantet. Denne model lukkes i nakken med en tryklås. Den kan desuden justeres, da der er to trykknapper at vælge imellem. Yderste lag er lavet af 100% økologisk bomuld og savlesmækken er foret med polyester. Savlesmækken, Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Baroque Rose.

 • Køb Pippi Økologisk Savlesmæk - Trekant - Blue Granite online billigt tilbud rabat legetøj

  Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Blue Granite

  34.95 kr.

  Økologisk savlesmæk fra Pippi – trekantet. Denne model lukkes i nakken med en tryklås. Den kan desuden justeres, da der er to trykknapper at vælge imellem. Yderste lag er lavet af 100% økologisk bomuld og savlesmækken er foret med polyester. Savlesmækken, Pippi Økologisk Savlesmæk – Trekant – Blue Granite.