Viser alle 5 resultater

 • Tilbud Køb Oball Wobble Bobble online billigt tilbud rabat legetøj

  Oball Wobble Bobble

  183.96 kr.

  Bold med bevægelse af mærket Oball. Skal der gang i kravleriget derhjemme, skal denne helt sikker hjem til jer. Bolden motivere barnet til at kravle efter den. Oball er selvfølgelig 100% fri for ftalater. Bolden måler 10 cm. Se alt fra Oball Se vores udva, Oball Wobble Bobble.

 • Tilbud Køb Oball Rangle - Motorisk Bold - Grøn online billigt tilbud rabat legetøj

  Oball Rangle – Motorisk Bold – Grøn

  95.96 kr.

  Rangle bold fra Oball i flotte farver.Denne model er grøn og har små rum med kugler i forskellige farver.De store huller gør det nemt for barnet at gribe fat i bolden, derudover har bolden en sød rangle lyd når den bliver rystet.Dette er også en oplagt ga, Oball Rangle – Motorisk Bold – Grøn.

 • Tilbud Køb Oball Rangle - Motorisk Bold - Lyserød online billigt tilbud rabat legetøj

  Oball Rangle – Motorisk Bold – Lyserød

  95.96 kr.

  Rangle bold fra Oball i flotte farver.Denne model er gennemsigt lyserød og har små rum med kugler i forskellige farver.De store huller gør det nemt for barnet at gribe fat i bolden, derudover har bolden en sød rangle lyd når den bliver rystet.Dette er ogs, Oball Rangle – Motorisk Bold – Lyserød.

 • Tilbud Køb Oball Klassisk - Motorisk Bold - Gul/grøn/blå online billigt tilbud rabat legetøj

  Oball Klassisk – Motorisk Bold – Gul/grøn/blå

  79.96 kr.

  Sjov motorisk bold fra Oball i flotte farver.Denne model har blå, grøn, gul som farver.De store huller gør det nemt for barnet at gribe fat i bolden.Dette er også en oplagt gaveidé til både barselsgave og dåbsgave. Denne motoriske bold stimulere og udvik, Oball Klassisk – Motorisk Bold – Gul/grøn/blå.

 • Tilbud Køb Oball Go Grippers Biler (3-pak) - Blå/gul/grøn online billigt tilbud rabat legetøj

  Oball Go Grippers Biler (3-pak) – Blå/gul/grøn

  159.96 kr.

  Sjove Oball biler til barnet på 6-18 måneder. Hullerne gør det nemt for barnet at gribe fat i bilerne.Dette er også en oplagt gaveidé til både barselsgave og dåbsgave. Disse motoriske biler stimulere og udvikler barnets finmotorik.De kan bruges fra 0+. O, Oball Go Grippers Biler (3-pak) – Blå/gul/grøn.