Viser 1–12 af 70 resultater

 • Tilbud Køb Minymo Body i Bambus - Bamboo str. 80 online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Body i Bambus – Bamboo str. 80

  104.97 kr.

  Utrolig blød body i bambus-viskose fra Minymo. Bodyen lukkes med lukkes med trykknapper i bunden og ved halsen. Fordele ved bambus:Det er et stærkt materiale som ikke vejer så meget.Det er svedabsorberende, åndbart, temperaturregulerende og ikke mindst an, Minymo Body i Bambus – Bamboo str. 80.

 • Tilbud Køb Minymo Leggings i Bambus - Chipmunk str. 86 online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Leggings i Bambus – Chipmunk str. 74

  70.00 kr.

  Utrolig blød bukser i bambus-viskose fra Minymo i flot brunlig farve. Fordele ved bambus:Det er et stærkt materiale som ikke vejer så meget.Det er svedabsorberende, åndbart, temperaturregulerende og ikke mindst anti-bakteriel. Materiale: 93% bambus og 7%, Minymo Leggings i Bambus – Chipmunk str. 74.

 • Tilbud Køb Minymo Leggings i Bambus - Chipmunk str. 86 online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Leggings i Bambus – Chipmunk str. 68

  70.00 kr.

  Utrolig blød bukser i bambus-viskose fra Minymo i flot brunlig farve. Fordele ved bambus:Det er et stærkt materiale som ikke vejer så meget.Det er svedabsorberende, åndbart, temperaturregulerende og ikke mindst anti-bakteriel. Materiale: 93% bambus og 7%, Minymo Leggings i Bambus – Chipmunk str. 68.

 • Tilbud Køb Minymo Body i Bambus - Dried Herbs str. 80 online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Body i Bambus – Dried Herbs str. 62

  90.00 kr.

  Utrolig blød bukser i bambus-viskose fra Minymo i flot støvet grøn farve. Fordele ved bambus:Det er et stærkt materiale som ikke vejer så meget.Det er svedabsorberende, åndbart, temperaturregulerende og ikke mindst anti-bakteriel. Materiale: 93% bambus o, Minymo Body i Bambus – Dried Herbs str. 62.

 • Tilbud Køb Minymo Leggings i Bambus - Hvid str. 80 online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Leggings i Bambus – Hvid str. 80

  69.97 kr.

  Utrolig blød bukser i bambus-viskose fra Minymo i hvid. Fordele ved bambus:Det er et stærkt materiale som ikke vejer så meget.Det er svedabsorberende, åndbart, temperaturregulerende og ikke mindst anti-bakteriel. Materiale: 93% bambus og 7% elastan Se al, Minymo Leggings i Bambus – Hvid str. 80.

 • Tilbud Køb Minymo Pandebånd - Zephyr online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Pandebånd – Zephyr

  55.97 kr.

  Fint pandebånd af mærket Minymo.Materiale: 95% bomuld og 5% elastan Se alt fra Minymo Se vores udvalg af huer, Minymo Pandebånd – Zephyr.

 • Tilbud Køb Minymo Leggings i Bambus - Rose Brown str. 86 online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Leggings i Bambus – Rose Brown str. 86

  70.00 kr.

  Utrolig blød bukser i bambus-viskose fra Minymo i smuk mørk rosa farve. Fordele ved bambus:Det er et stærkt materiale som ikke vejer så meget.Det er svedabsorberende, åndbart, temperaturregulerende og ikke mindst anti-bakteriel. Materiale: 93% bambus og, Minymo Leggings i Bambus – Rose Brown str. 86.

 • Tilbud Køb Minymo Leggings i Bambus - Rose Brown str. 86 online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Leggings i Bambus – Rose Brown str. 80

  70.00 kr.

  Utrolig blød bukser i bambus-viskose fra Minymo i smuk mørk rosa farve. Fordele ved bambus:Det er et stærkt materiale som ikke vejer så meget.Det er svedabsorberende, åndbart, temperaturregulerende og ikke mindst anti-bakteriel. Materiale: 93% bambus og, Minymo Leggings i Bambus – Rose Brown str. 80.

 • Tilbud Køb Minymo Dino hue - Blue Nights str. 50 cm online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Dino hue – Blue Nights str. 48 cm

  104.97 kr.

  Sjov hue af mærket Minymo. Virkelig fin og sjov hue med dino takker op af hovedet. Huen har et lag og er perfekt til overgangsperioderne. Valg af størrelse:48 cm passer ca til barnet som bruger str. 80/86 i tøj.50 cm passer ca til barnet som bruger str. 9, Minymo Dino hue – Blue Nights str. 48 cm.

 • Tilbud Køb Minymo Leggings i Bambus - Chipmunk str. 86 online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Leggings i Bambus – Chipmunk str. 62

  70.00 kr.

  Utrolig blød bukser i bambus-viskose fra Minymo i flot brunlig farve. Fordele ved bambus:Det er et stærkt materiale som ikke vejer så meget.Det er svedabsorberende, åndbart, temperaturregulerende og ikke mindst anti-bakteriel. Materiale: 93% bambus og 7%, Minymo Leggings i Bambus – Chipmunk str. 62.

 • Tilbud Køb Minymo Køredragt/sovepose - Total Eclipse str. 74 online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Køredragt/sovepose – Total Eclipse str. 74

  349.98 kr.

  Kørepose og køredragt kombineret i én af mærket Minymo. Denne smarte dragt kan både bruges med og uden ben.Den er dejlig varm og kan bruges i barnevognen eller klapvognen henover vinteren. Vandsøjletrykket er på 8.000 mm Åndbarheden er 1.000 g/m2/24t. S, Minymo Køredragt/sovepose – Total Eclipse str. 74.

 • Tilbud Køb Minymo Body i Bambus - Chipmunk str. 62 online billigt tilbud rabat legetøj

  Minymo Body i Bambus – Chipmunk str. 62

  90.00 kr.

  Utrolig blød bukser i bambus-viskose fra Minymo i flot brunlig farve. Fordele ved bambus:Det er et stærkt materiale som ikke vejer så meget.Det er svedabsorberende, åndbart, temperaturregulerende og ikke mindst anti-bakteriel. Materiale: 93% bambus og 7%, Minymo Body i Bambus – Chipmunk str. 62.