Viser 1–12 af 20 resultater

 • Køb Milker Graviditets-trusser i Bambus - Bianca - Sort str. S online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Graviditets-trusser i Bambus – Bianca – Sort str. S

  159.00 kr.

  Bløde og behagelige bambus graviditets-trusser fra danske Milker. Disse trusser er høje og når derfor godt over maven. Det er meget forskelligt hvordan gravide kvinder har det med trusser, men nogle kvinder oplever på et tidspunkt i graviditeten at det er, Milker Graviditets-trusser i Bambus – Bianca – Sort str. S.

 • Køb Milker Amme BH i Bambus - Barbara - Lilla/brun str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Amme BH i Bambus – Barbara – Lilla/brun str. S

  269.00 kr.

  Skøn blød amme BH i lækker bambus fra danske Milker. Milker designer skønt vente- og ammetøj, som er både praktisk og designet i lækre naturlige materialer såsom BH'en her, som er designet i lækker bambus. Her er BH'en i den flotte lilla-brune nua, Milker Amme BH i Bambus – Barbara – Lilla/brun str. S.

 • Køb Milker Vente- og Amme Top i Bambus - Betty - Nude str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Vente- og Amme Top i Bambus – Betty – Nude str. XL

  299.00 kr.

  Her er simpelthen et must-have til dig der er gravid eller ammende. Denne skønne bambustop fra danske Milker kommer du med sikkerhed til at elske og du kan både bruge den i din graviditet og når du ammer. Vente- og ammetoppen med stylenavnet Betty er neml, Milker Vente- og Amme Top i Bambus – Betty – Nude str. XL.

 • Køb Milker Graviditets Nederdel i Bambus - Zophie - Sort str. XXL online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Graviditets Nederdel i Bambus – Zophie – Sort str. M

  399.00 kr.

  Er du også vild med bambus? Så tjek lige denne skønne graviditetsnederdel i økologisk dyrket bambus fra danske Milker. Der er sådan et par basis-ting i din garderobe, som er er helt uundværlige og dette gælder også når du er gravid. Så den sorte nederdel, Milker Graviditets Nederdel i Bambus – Zophie – Sort str. M.

 • Køb Milker Graviditets-trusser i Bambus - Billie - Lilla/brun str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Graviditets-trusser i Bambus – Billie – Lilla/brun str. XL

  99.00 kr.

  Super lækre og bløde bambus graviditets-trusser fra danske Milker. Trusserne med stylenavnet Billie er her i en fin lilla/brun nuance, som er rigtig god under lyst tøj. Trusserne er designet i naturligt økologisk-dyrket bambus, som er et materiale, der er, Milker Graviditets-trusser i Bambus – Billie – Lilla/brun str. XL.

 • Køb Milker Graviditets-trusser i Bambus - Billie - Sort str. S online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Graviditets-trusser i Bambus – Billie – Sort str. S

  99.00 kr.

  Super lækre og bløde bambus graviditets-trusser fra danske Milker. Trusserne er designet i naturligt økologisk-dyrket bambus, som er et materiale, der er meget åndbart og let og luftigt at have på. Derfor er bambus et hit til dig, der er gravid og er blev, Milker Graviditets-trusser i Bambus – Billie – Sort str. S.

 • Køb Milker Graviditets-trusser i Bambus - Billie - Lilla/brun str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Graviditets-trusser i Bambus – Billie – Lilla/brun str. L

  99.00 kr.

  Super lækre og bløde bambus graviditets-trusser fra danske Milker. Trusserne med stylenavnet Billie er her i en fin lilla/brun nuance, som er rigtig god under lyst tøj. Trusserne er designet i naturligt økologisk-dyrket bambus, som er et materiale, der er, Milker Graviditets-trusser i Bambus – Billie – Lilla/brun str. L.

 • Køb Milker Graviditets BH i Bambus - Becky - Sort str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Graviditets BH i Bambus – Becky – Sort str. S

  189.00 kr.

  Her er det den ultra-bløde vente-og amme BH Becky fra Milker. BH'en er i blød og økologisk dyrket bambus. Bh'en er designet som en enkelt basis BH, som du kan bruge både dag og nat. Den er nemlig sømløs og derfor er der intet der gnaver eller gene, Milker Graviditets BH i Bambus – Becky – Sort str. S.

 • Køb Milker Vente- og Amme Top i Bambus - Betty - Nude str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Vente- og Amme Top i Bambus – Betty – Nude str. L

  299.00 kr.

  Her er simpelthen et must-have til dig der er gravid eller ammende. Denne skønne bambustop fra danske Milker kommer du med sikkerhed til at elske og du kan både bruge den i din graviditet og når du ammer. Vente- og ammetoppen med stylenavnet Betty er neml, Milker Vente- og Amme Top i Bambus – Betty – Nude str. L.

 • Køb Milker Amme BH i Bambus - Barbara - Nude str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Amme BH i Bambus – Barbara – Nude str. XL

  269.00 kr.

  Skøn blød amme BH i lækker bambus fra danske Milker. Milker designer skønt vente- og ammetøj, som er både praktisk og designet i lækre naturlige materialer såsom BH'en her, som er designet i lækker bambus. Bambus er et virkelig skønt materiale og det, Milker Amme BH i Bambus – Barbara – Nude str. XL.

 • Køb Milker Graviditets og Ammekjole i Uld - Chloe - Blå str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Graviditets og Ammekjole i Uld – Chloe – Blå str. XL

  1,099.00 kr.

  Simpelthen en skøn vente- og ammekjole i en lækker blanding af merinould og viskose, så den både varmer, men samtidig er lækker blød at have på. Vente- og ammekjolen her er fra Milker, som hovesagelig designer lækkert vente- og ammetøj i uld, bambus og vi, Milker Graviditets og Ammekjole i Uld – Chloe – Blå str. XL.

 • Køb Milker Graviditets-trusser i Bambus - Bianca - Nude str. L online billigt tilbud rabat legetøj

  Milker Graviditets-trusser i Bambus – Bianca – Nude str. S

  159.00 kr.

  Bløde og behagelige bambus graviditets-trusser fra danske Milker. Disse trusser er høje og når derfor godt over maven. Det er meget forskelligt hvordan gravide kvinder har det med trusser, men nogle kvinder oplever på et tidspunkt i graviditeten at det er, Milker Graviditets-trusser i Bambus – Bianca – Nude str. S.