Viser alle 10 resultater

 • Køb Medela - Safe and Dry Ultra Thin Engangsammeindlæg - 30 stk. online billigt tilbud rabat legetøj

  Medela – Safe and Dry Ultra Thin Engangsammeindlæg – 30 stk.

  39.95 kr.

  Fra danske Medela kommer disse ultra-tynde engangs-ammeindlæg med absorberende polymerkerne, som opsuger og indkapsler fugten. Disse ammeindlæg er beregnet til at kunne bruges i perioder, hvor du måske oplever at dine bryster lækker mindre. Med dette amm, Medela – Safe and Dry Ultra Thin Engangsammeindlæg – 30 stk..

 • Køb Medela - Safe and Dry Ultra Thin Engangsammeindlæg - 60 stk. online billigt tilbud rabat legetøj

  Medela – Safe and Dry Ultra Thin Engangsammeindlæg – 60 stk.

  64.95 kr.

  Fra danske Medela kommer disse ultra-tynde engangs-ammeindlæg med absorberende polymerkerne, som opsuger og indkapsler fugten. Disse ammeindlæg er beregnet til at kunne bruges i perioder, hvor du måske oplever at dine bryster lækker mindre. Med dette amm, Medela – Safe and Dry Ultra Thin Engangsammeindlæg – 60 stk..

 • Køb Medela - Purelan - Lanolincreme 7g online billigt tilbud rabat legetøj

  Medela – Purelan – Lanolincreme 7g

  69.95 kr.

  Amning er en skøn og dejlig måde at knytte bånd til dit nyfødte barn på, men det er også hårdt og det kan især være rigtig hårdt for dine brystvorter. Der er lanolincreme også et must-have for alle nybagte ammende mødre. Her er det lanolincreme fra det da, Medela – Purelan – Lanolincreme 7g.

 • Køb Medela - Swing Maxi - Elektronisk Dobbelt-brystpumpe online billigt tilbud rabat legetøj

  Medela – Swing Maxi – Elektronisk Dobbelt-brystpumpe

  1,999.00 kr.

  Hvis du leder efter en meget brugervenlig elektrisk brystpumpe, som du kan bruge på på begge bryster, så er Medela brystpumpen løsningen for dig. Denne brystpumpe er nemlig meget funktionel og yderst intuitiv samt let at rengøre, da den består af få dele., Medela – Swing Maxi – Elektronisk Dobbelt-brystpumpe.

 • Køb Medela- Calma - Sutteflaske Sut med Tilhørende 150 Ml Sutteflaske online billigt tilbud rabat legetøj

  Medela- Calma – Sutteflaske Sut med Tilhørende 150 Ml Sutteflaske

  164.95 kr.

  Medelas Calma sutteflaske er udarbejdet i samarbejde med forskere. Produktet er en madløsning skabt til ammende børn. Sutteflaske sutten er nemlig designet til ikke at forstyrre amningen. Dit barn vil derfor spise af sutten med samme teknik, som det bruge, Medela- Calma – Sutteflaske Sut med Tilhørende 150 Ml Sutteflaske.

 • Køb Medela - Safe and Dry Engangsammeindlæg - 60 stk. online billigt tilbud rabat legetøj

  Medela – Safe and Dry Engangsammeindlæg – 60 stk.

  104.95 kr.

  Fra danske Medela kommer disse ultra-absorberende engangs-ammeindlæg, som har stor sugevene. Disse ammeindlæg er beregnet til at kunne bruges i perioder, hvor du måske oplever at dine bryster lækker mere. F.eks. lige efter mælken er løbet til og behovet, Medela – Safe and Dry Engangsammeindlæg – 60 stk..

 • Køb Medela- Contact - Ammebrikker str. L online billigt tilbud rabat legetøj

  Medela- Contact – Ammebrikker str. L

  84.95 kr.

  Det skal ikke være nogen hemmelighed at amning er super hårdt arbejde og det er bestemt ikke altid helt smertefrit. Heldigvis er der hjælp at hente til dine ømme brystvorter – her er det smarte ammebrikker fra danske Medela. I starten når din nyfødte baby, Medela- Contact – Ammebrikker str. L.

 • Køb Medela- Contact - Ammebrikker str. L online billigt tilbud rabat legetøj

  Medela- Contact – Ammebrikker str. M

  84.95 kr.

  Det skal ikke være nogen hemmelighed at amning er super hårdt arbejde og det er bestemt ikke altid helt smertefrit. Heldigvis er der hjælp at hente til dine ømme brystvorter – her er det smarte ammebrikker fra danske Medela. I starten når din nyfødte baby, Medela- Contact – Ammebrikker str. M.

 • Køb Medela - Safe and Dry Engangsammeindlæg - 30 stk. online billigt tilbud rabat legetøj

  Medela – Safe and Dry Engangsammeindlæg – 30 stk.

  64.95 kr.

  Fra danske Medela kommer disse ultra-absorberende engangs-ammeindlæg, som har stor sugevene. Disse ammeindlæg er beregnet til at kunne bruges i perioder, hvor du måske oplever at dine bryster lækker mere. F.eks. lige efter mælken er løbet til og behovet, Medela – Safe and Dry Engangsammeindlæg – 30 stk..

 • Køb Medela - Solo - Elektronisk Enkeltbrystpumpe online billigt tilbud rabat legetøj

  Medela – Solo – Elektronisk Enkeltbrystpumpe

  1,399.00 kr.

  Denne meget funktionelle og effektive enkeltbrystpumpe er fra danske Medela. Den kan bruges til at pumpe ud på et bryst ad gangen. Den er både enkel og effektiv og er til dig, som gerne vil have en elektronisk brystpumpe, som er nem og lige til. En bruger, Medela – Solo – Elektronisk Enkeltbrystpumpe.