Viser 1–12 af 18 resultater

 • Køb MAM Sutteflaske - 0mdr+ - 260 ml. - Grå online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM Sutteflaske – 0mdr+ – 260 ml. – Grå

  79.95 kr.

  MAM sutteflasken, også kaldet Anti-colic, har et helt spcielt luft system i bunden. Barnet burde derfor sluge mindre luft med disse, hvilke kan afhjælpe smerter hos baby. Sutterhovedet på MAMs sutterflasker er også fladt og ikke rundt. Vi har erfaring med, MAM Sutteflaske – 0mdr+ – 260 ml. – Grå.

 • Køb MAM 2 Pack Sutter - Silikone - 6-16 mdr - Mintgrøn online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM 2 Pack Sutter – Silikone – 6-16 mdr – Mintgrøn

  69.95 kr.

  Originale sutter af mærket MAM. Denne sut anbefales fra 6-16 måneder. Sutternes suttehoved er symmetrisk.Du får 2 sutter i denne pakke. Sutterne kommer i en beholder. Beholderen kan bruges til at sterilisere sutterne i og ikke mindst have dem ligge i pusl, MAM 2 Pack Sutter – Silikone – 6-16 mdr – Mintgrøn.

 • Køb MAM Supreme sut - 0-6 mdr. - Night blå online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM Supreme sut – 0-6 mdr. – Night blå

  69.95 kr.

  Original sut af mærket MAM. De er egnet til nyfødte. Suttens suttehoved er symmetrisk, midten af skjoldet lyser i mørke. Skjoldet er let og tillader meget luft omkring munden. Sutten kommer i en beholder. Beholderen kan bruges til at sterilisere sutten i, MAM Supreme sut – 0-6 mdr. – Night blå.

 • Køb MAM Supreme air - Silikone - 6-16 mdr - Kirsebær online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM Supreme air – Silikone – 6-16 mdr – Kirsebær

  59.95 kr.

  Originale sutter af mærket MAM. Denne sut anbefales fra 6-16 måneder. Suttens suttehoved er symmetrisk og skjoldet er let og tillader masser af luft til huden. Sutterne kommer i en beholder. Beholderen kan bruges til at sterilisere sutterne i og ikke mind, MAM Supreme air – Silikone – 6-16 mdr – Kirsebær.

 • Køb MAM 2 Pack Sutter - Latex - 6-16 mdr - Mint online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM 2 Pack Sutter – Latex – 6-16 mdr – Mint

  59.95 kr.

  Originale sutter af mærket MAM. Denne sut anbefales fra 6-16 mdr. Sutternes suttehoved er symmetrisk.Du får 2 sutter i denne pakke. Sutterne kommer i en beholder. Beholderen kan bruges til at sterilisere sutterne i og ikke mindst have dem ligge i pusleta, MAM 2 Pack Sutter – Latex – 6-16 mdr – Mint.

 • Køb MAM Supreme sut - 0-6 mdr. - Night Rosa online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM Supreme sut – 0-6 mdr. – Night Rosa

  69.95 kr.

  Original sut af mærket MAM. De er egnet til nyfødte. Suttens suttehoved er symmetrisk, midten af skjoldet lyser i mørke. Skjoldet er let og tillader meget luft omkring munden. Sutten kommer i en beholder. Beholderen kan bruges til at sterilisere sutten i, MAM Supreme sut – 0-6 mdr. – Night Rosa.

 • Køb MAM 2 Pack Sutter - Silikone - 0-6 mdr. - Mini air Hvid online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM 2 Pack Sutter – Silikone – 0-6 mdr. – Mini air Hvid

  59.95 kr.

  Originale sutter af mærket MAM. De er egnet til nyfødte. Sutternes suttehoved er symmetrisk.Du får 2 sutter i denne pakke. Sutterne kommer i en beholder. Beholderen kan bruges til at sterilisere sutterne i og ikke mindst have dem ligge i pusletasken eller, MAM 2 Pack Sutter – Silikone – 0-6 mdr. – Mini air Hvid.

 • Køb MAM Sutteflaske - 0mdr+ - 260 ml. - Mintgrøn online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM Sutteflaske – 0mdr+ – 260 ml. – Mintgrøn

  79.95 kr.

  MAM sutteflasken, også kaldet Anti-colic, har et helt spcielt luft system i bunden. Barnet burde derfor sluge mindre luft med disse, hvilke kan afhjælpe smerter hos baby. Sutterhovedet på MAMs sutterflasker er også fladt og ikke rundt. Vi har erfaring med, MAM Sutteflaske – 0mdr+ – 260 ml. – Mintgrøn.

 • Køb MAM Sutteflaske - Trainer - 220 ml. - Pink online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM Sutteflaske – Trainer – 220 ml. – Pink

  79.95 kr.

  Denne MAM trainer er oplagt til barnet som går fra flaske til tudkop. Denne kan barnet selv holde og flasken er ikke lige så stor som de store alm. sutteflasker fra MAM. Derudover har den håndtag. Sutterhovedet på MAMs sutterflasker er også fladt og ikke, MAM Sutteflaske – Trainer – 220 ml. – Pink.

 • Køb MAM 2 Pack Sutter - Silikone - 6-16 mdr - Rosa/lilla online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM 2 Pack Sutter – Silikone – 6-16 mdr – Rosa/lilla

  69.95 kr.

  Originale sutter af mærket MAM. Denne sut anbefales fra 6-16 måneder. Sutternes suttehoved er symmetrisk.Du får 2 sutter i denne pakke. Sutterne kommer i en beholder. Beholderen kan bruges til at sterilisere sutterne i og ikke mindst have dem ligge i pusl, MAM 2 Pack Sutter – Silikone – 6-16 mdr – Rosa/lilla.

 • Køb MAM Supreme sut - 0-6 mdr. - Night Hvid online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM Supreme sut – 0-6 mdr. – Night Hvid

  69.95 kr.

  Original sut af mærket MAM. De er egnet til nyfødte. Suttens suttehoved er symmetrisk, midten af skjoldet lyser i mørke. Skjoldet er let og tillader meget luft omkring munden. Sutten kommer i en beholder. Beholderen kan bruges til at sterilisere sutten i, MAM Supreme sut – 0-6 mdr. – Night Hvid.

 • Køb MAM Beholder til Modermælkserstatning - Hvid online billigt tilbud rabat legetøj

  MAM Beholder til Modermælkserstatning – Hvid

  104.95 kr.

  Praktisk beholder til modermælkserstatning. Beholderen har 3 rum. Læg den mængde du bruger til en flaske i et rum, og det kan blandes i flasken ved behold. Det er uundværligt når du er ude af huset. Kan medbringes sammen med vand og flaske i pusletasken., MAM Beholder til Modermælkserstatning – Hvid.