Viser 1–12 af 418 resultater

 • Tilbud Køb Joha Leggings i uld - Auqa str. 80 online billigt tilbud rabat legetøj

  Joha Leggings i uld – Auqa str. 60

  99.97 kr.

  Bløde leggings i uld af mærket Joha.Dette er en Limited edition!Denne smukke farve er en del af Johas efterårskollektion 2022. Det betyder at vi ikke får flere hjem, end dem som er på lager nu. Den er lavet i 100% merino uld. Vaskeinformation:Vaskes på, Joha Leggings i uld – Auqa str. 60.

 • Køb Joha Luffer i uld - Coke Melange str. 70 (68/74) online billigt tilbud rabat legetøj

  Joha Luffer i uld – Coke Melange str. 70 (68/74)

  129.95 kr.

  Lækre Joha luffer som passer til køredragten fra Joha. De kan bruges med køredragten eller som luffer i barnevognen, klapvognen osv. Fremstillet af: 100% merino uld. Joha-lufferne er Oekotex 100 certificeret. Vask:Vaskes på uld-program ved maks 30 grader., Joha Luffer i uld – Coke Melange str. 70 (68/74).

 • Køb Joha Body Uden Ærmer i Bambus - Hvid str. 100 online billigt tilbud rabat legetøj

  Joha Body Uden Ærmer i Bambus – Hvid str. 100

  99.95 kr.

  Utrolig blød body uden ærmer i bambus-viskose fra Joha i en neutral hvid farve. Denne body er oplagt at bruge som "undertrøje" eller body på de meget varme sommerdage. Bodyen lukkes med lukkes med trykknapper i bunden og ved halsen. Fordele ved, Joha Body Uden Ærmer i Bambus – Hvid str. 100.

 • Køb Joha Elefanthue i uld - Rosa str. 50 cm / Str. 90 online billigt tilbud rabat legetøj

  Joha Elefanthue i uld – Rosa str. 50 cm / Str. 90

  139.95 kr.

  Lækker uld-elefant hue fra Joha i lækker rosa farve. Denne elefanthue til børn er lavet i uld.Denne model er yderst velegnet til ture og lure i barnevognen.Den er også velegnet til brug i starten af vinteren eller i forårs-perioden hvor det stadig er kold, Joha Elefanthue i uld – Rosa str. 50 cm / Str. 90.

 • Køb Joha Basis Body Uden Ærmer - Lyserød str. 100 online billigt tilbud rabat legetøj

  Joha Basis Body Uden Ærmer – Lyserød str. 60

  69.95 kr.

  Basis bomulds body uden ærmer fra Joha med god pasform og fast lav pris. Bodyen har amerikansk åbning i halsen. Det betyder at der ingen knapper er og den er let kan tages af ned over kroppen, istedet for overhovedet. Derudover har bodyen ikke ærmer, den, Joha Basis Body Uden Ærmer – Lyserød str. 60.

 • Køb Joha Babyhue/hjelm i Bambus - Mørkeblå str. 50 cm / Str. 90 online billigt tilbud rabat legetøj

  Joha Babyhue/hjelm i Bambus – Mørkeblå str. 50 cm / Str. 90

  69.95 kr.

  Utrolig blød babyhue/babyhjelm i bambus-viskose fra Joha i flot mørkeblå farve. Hjelmen lukkes med trykknap om hagen. Fordele ved bambus:Det er et stærkt materiale som ikke vejer så meget.Det er svedabsorberende, åndbart, temperaturregulerende og ikke min, Joha Babyhue/hjelm i Bambus – Mørkeblå str. 50 cm / Str. 90.

 • Tilbud Køb Joha Natdragt i Økologisk Bomuld med Tryllefødder - Støvet Rosa str. 70 online billigt tilbud rabat legetøj

  Joha Natdragt i Økologisk Bomuld med Tryllefødder – Støvet Rosa str. 70

  183.96 kr.

  Lækker blød natdragt med tryllefødder af mærket Joha. Lukkes med lynlås ned langs kroppen.Hvad er tryllefødder?Benene har ombuk ved fødderne, det betyder at du kan bruge heldragten med åbne ben eller med lukkede ben/fødder. 100% økologisk bomuld. Vaskeinf, Joha Natdragt i Økologisk Bomuld med Tryllefødder – Støvet Rosa str. 70.

 • Køb Johansen Bambus Bukser til Mænd - Sort str. XXL online billigt tilbud rabat legetøj

  Johansen Bambus Bukser til Mænd – Sort str. S

  369.95 kr.

  Virkelig lækre slap-af bukser fra Joha's undermærke Johansen i meget blød bambusviskose. Dette er den perfekte barselsgave til den kommende far.Disse bukser er ekstrem bløde og virkelig behagelige at have på. Det er også pæne og kan sagtens bæres uden, Johansen Bambus Bukser til Mænd – Sort str. S.

 • Køb Joha Natdragt i uld - 2i1 Fødder - Navy str. 90 online billigt tilbud rabat legetøj

  Joha Natdragt i uld – 2i1 Fødder – Navy str. 80

  249.95 kr.

  Lækker blød natdragt fra Joha med tryllefødder, hvilket betyder at benet kan foldes ned og lukke sig om foden. Den er lavet i 100% merino uld. Vaskeinformation:Vaskes ved 30 grader eller på uldprogram. Se alt vi har fra Joha Se vores udvalg af bodyer,, Joha Natdragt i uld – 2i1 Fødder – Navy str. 80.

 • Køb Joha Tykke Ammeindlæg i uld - Råhvid str. S online billigt tilbud rabat legetøj

  Joha Tykke Ammeindlæg i uld – Råhvid str. S

  129.95 kr.

  Lækre tykke uld-ammeindlæg fra Joha.De er lavet af blød merino uld.Disse ammeindlæg er ekstra tykke og rigtig gode når mælken løber til men også praktisk i forhold til at undgå brystbetændelse. Disse ammeindlæg skal lægges uden på dit almindelige ammeindl, Joha Tykke Ammeindlæg i uld – Råhvid str. S.

 • Tilbud Køb Pakketilbud: Joha Tøjpakke - Gråmeleret str. 70 online billigt tilbud rabat legetøj

  Pakketilbud: Joha Tøjpakke – Gråmeleret str. 60

  271.88 kr.

  Lækker Müsli tøjpakke i neutrale farver. Du får en body med sidelukning, et par bukser og en fin babyhue. Det hele er lavet i økologisk bomuld., Pakketilbud: Joha Tøjpakke – Gråmeleret str. 60.

 • Køb Joha Køredragt i uld - Sesame Melange str. 100 online billigt tilbud rabat legetøj

  Joha Køredragt i uld – Sesame Melange str. 100

  549.95 kr.

  Lækker og praktisk køredragt af mærket Joha. Joha er eksperter på uld og her får du den bedste uld kvalitet på markedet.Joha uld-køredragt har foldbare hænder og fødder, den betyder du har bruge den i længere tid, fordi baby i starten bruger dragten med, Joha Køredragt i uld – Sesame Melange str. 100.