Viser alle 4 resultater

 • Køb Hevea - Motorisk Bold/star Ball - Naturgummi online billigt tilbud rabat legetøj

  Hevea – Motorisk Bold/star Ball – Naturgummi

  119.95 kr.

  Sød motoriskbold til de ømme gummer og leg. Den motoriskebold er tilmed også dansk designet. Den måler ca. 10×10 cm. Hevea's star ball kan trykt bruges til bidering da den er lavet af 100% eco-friendly naturgummi. Den er selvfølgelig også fri for BPA, Hevea – Motorisk Bold/star Ball – Naturgummi.

 • Køb Hevea - Naturgummi-sut Crown 0-3 mdr. Rund - Natural online billigt tilbud rabat legetøj

  Hevea – Naturgummi-sut Crown 0-3 mdr. Rund – Natural

  54.95 kr.

  Rund naturgummi sut fra Hevea i natur-farve og med krone mønster.Et rundt sutte-hoved er en klassisk suttetype, der er kendetegnet ved, at de i formen efterligner brystvorten. Derved understøttes en naturlig og korrekt sutteteknik hos barnet.Vi anbefaler, Hevea – Naturgummi-sut Crown 0-3 mdr. Rund – Natural.

 • Køb Hevea - Naturgummi-sut 0-3 mdr. Symmetrisk - Natural online billigt tilbud rabat legetøj

  Hevea – Naturgummi-sut 0-3 mdr. Symmetrisk – Natural

  54.95 kr.

  Symmetrisk naturgummi sut fra Hevea.Et symmetrisk sutte-hoved er en klassisk suttetype, der er kendetegnet ved, at de i formen efterligner brystvorten. Derved understøttes en naturlig og korrekt sutteteknik hos barnet.Denne sut anbefales til nyfødt og de, Hevea – Naturgummi-sut 0-3 mdr. Symmetrisk – Natural.

 • Køb Hevea - Kawan Natur-bidering med and - Hvid online billigt tilbud rabat legetøj

  Hevea – Kawan Natur-bidering med and – Hvid

  119.95 kr.

  Sød naturgummiand til de ømme gummer. Denne bidering, formet som en and har næsten fået en cult status pga. sit fine design.Anden er tilmed også dansk designet. Den måler ca. 11×8 cm. Hevea bideanden kan trykt bruges til bidering da den ingen huller har., Hevea – Kawan Natur-bidering med and – Hvid.