Viser alle 6 resultater

 • Tilbud Køb Haakaa Brystpumpe med Blomst - 100 ml online billigt tilbud rabat legetøj

  Haakaa Brystpumpe med Blomst – 100 ml

  242.06 kr.

  Denne manuelle brystpumpe af mærket Haakaa, danner vakuum og opsamler på den måde din brystmælk. Dette er den nyeste version, gen. 2, den har sugekop i bunden og vælter derfor ikke. Pumpen er lavet i blød, og fødevarer godkendt, silikone. Låget/blomsten t, Haakaa Brystpumpe med Blomst – 100 ml.

 • Tilbud Køb Haakaa Låg til Brystpumpe online billigt tilbud rabat legetøj

  Haakaa Låg til Brystpumpe

  62.95 kr.

  Låg til brystpumperne fra Haakaa. Låget passer til alle pumperne fra Haakaa og har flere funktioner:Brug låget efter rengøring for at sikre at den forbliver steril.Brug låget efter udpumpning og beskyt din mælk. Låget er naturligvis ren for skadelige stof, Haakaa Låg til Brystpumpe.

 • Tilbud Køb Haakaa Brystpumpe med Blomst - 150 ml online billigt tilbud rabat legetøj

  Haakaa Brystpumpe med Blomst – 150 ml

  269.95 kr.

  Denne manuelle brystpumpe af mærket Haakaa, danner vakuum og opsamler på den måde din brystmælk. Dette er den nyeste version, gen. 2, den har sugekop i bunden og vælter derfor ikke. Pumpen er lavet i blød, og fødevarer godkendt, silikone. Låget/blomsten t, Haakaa Brystpumpe med Blomst – 150 ml.

 • Tilbud Køb Haakaa Brystpumpe - 150 ml online billigt tilbud rabat legetøj

  Haakaa Brystpumpe – 150 ml

  233.96 kr.

  Denne manuelle brystpumpe af mærket Haakaa, danner vakuum og opsamler på den måde din brystmælk. Dette er den nyeste version, gen. 2, den har sugekop i bunden og vælter derfor ikke. Pumpen er lavet i blød, og fødevarer godkendt, silikone.Sådan gør du ved, Haakaa Brystpumpe – 150 ml.

 • Tilbud Køb Haakaa Silikone Vibrator til Tilstoppede Mælkegange og Brystbetændelse online billigt tilbud rabat legetøj

  Haakaa Silikone Vibrator til Tilstoppede Mælkegange og Brystbetændelse

  314.06 kr.

  Haakaa muslingskal brystmassager er en vibrator specialt designet til hjælpe med tilstoppede mælkegange og brystbetændelse. Der er ikke noget værre end at have ondt, slet ikke når man også har en lille en man skal tage sig af. Brystbetændelse og tilstoppe, Haakaa Silikone Vibrator til Tilstoppede Mælkegange og Brystbetændelse.

 • Tilbud Køb Haakaa Startpakke med Brystpumpe online billigt tilbud rabat legetøj

  Haakaa Startpakke med Brystpumpe

  341.06 kr.

  Startpakke af mærket Haakaa. I denne pakke får du altid du har brug, for at få en god start på din amning.Pakken indeholder:En Haakaa brystpumpe 150 ml.Et låg til Haakaa pumpen, som sikre en god hygiejneEt praktisk og smukt blomsterlåg med vakuum36 Bløde, Haakaa Startpakke med Brystpumpe.