Viser 1–12 af 155 resultater

 • Tilbud Køb En Fant Termostøvler til mor - Portabella str. 39/40 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Termostøvler til mor – Portabella str. 37/38

  214.97 kr.

  Varme vinterstøvler til dig fra mærket En fant. Dejligt behageligt og blød fodtøj til dig. De er 100% vandtætte og hele indersiden er fyldt med varmende uld. Skoene er tilsvarende i str. så du skal tage den str. du plejer at bruge. Se alt fra En fant, En Fant Termostøvler til mor – Portabella str. 37/38.

 • Tilbud Køb En Fant Korte Termostøvler - Flint str. 25 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Korte Termostøvler – Flint str. 25

  139.97 kr.

  Lækre mørkebrune termostøvler med et kort skaft fra En fant. Disse termostøvler er virkelig populære, det skyldes helt sikkert at de er bløde i både støvle og sål, derfor er de utrolig behagelige for barnet at have på, og lette at lege rund i. En Fants te, En Fant Korte Termostøvler – Flint str. 25.

 • Tilbud Køb En Fant Hjemmesko i uld - Dark Grey Melange str. 25/26 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Hjemmesko i uld – Dark Grey Melange str. 17/18

  74.97 kr.

  Lækre uld-hjemmesko af mærket En Fant. Disse lækre hjemmesko er lavet i uld og har en god bund i ruskind. Den lukkes med velcro og sidder godt på barnets fod. Størrelsesguide:19-20: Længde 12 cm (6-12 måneder)21-22: Længde 13 cm (12-18 måneder)23-24: Læng, En Fant Hjemmesko i uld – Dark Grey Melange str. 17/18.

 • Tilbud Køb En Fant Letvægts Sneakers med Velcro - Misty Rose str. 35 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Letvægts Sneakers med Velcro – Misty Rose str. 31

  199.97 kr.

  Lækre, lette sneakers af mærket En fant. Disse sneakers er lavet af imimteret ruskind og mesh.Skoene har en god pasform og behagelig sål. Derudover er der ekstra puder ved lukning for bedre komfort. Lukkes med velcro, det er nemt for barnet og skoen kan i, En Fant Letvægts Sneakers med Velcro – Misty Rose str. 31.

 • Tilbud Køb En Fant Hjemmesko i uld - Grey Melange str. 25/26 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Hjemmesko i uld – Grey Melange str. 23/24

  74.97 kr.

  Lækre uld-hjemmesko af mærket En Fant. Disse lækre hjemmesko er lavet i uld og har en god bund i ruskind. Den lukkes med velcro og sidder godt på barnets fod. Størrelsesguide:19-20: Længde 12 cm (6-12 måneder)21-22: Længde 13 cm (12-18 måneder)23-24: Læng, En Fant Hjemmesko i uld – Grey Melange str. 23/24.

 • Tilbud Køb En Fant Letvægts Sneakers med Velcro og lys - Misty Rose str. 35 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Letvægts Sneakers med Velcro og lys – Misty Rose str. 34

  199.97 kr.

  Lækre, lette sneakers med lys af mærket En fant. Disse sneakers er lavet af imimteret ruskind og mesh.Skoene har en god pasform og behagelig sål. Derudover er der ekstra puder ved lukning for bedre komfort. Denne model lyser når barnet går/hopper. Lukkes, En Fant Letvægts Sneakers med Velcro og lys – Misty Rose str. 34.

 • Tilbud Køb En Fant Letvægts Sneakers med Velcro - Affogat str. 35 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Letvægts Sneakers med Velcro – Affogat str. 33

  199.97 kr.

  Lækre, lette sneakers af mærket En fant. Disse sneakers er lavet af imimteret ruskind og mesh.Skoene har en god pasform og behagelig sål. Derudover er der ekstra puder ved lukning for bedre komfort. Lukkes med velcro, det er nemt for barnet og skoen kan i, En Fant Letvægts Sneakers med Velcro – Affogat str. 33.

 • Tilbud Køb En Fant Soft Termosæt - Moss Green str. 122 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Soft Termosæt – Moss Green str. 98

  274.98 kr.

  Lækkert soft termosæt af mærket En fant. Sættet her er lavet med colorblock, hvilket giver et friskt og sejt look. Termosættet er lavet i soft termo. Det er derfor meget behageligt og blødt, det er derfor nemt for barnet at bevæge sig i det. Termosættet h, En Fant Soft Termosæt – Moss Green str. 98.

 • Tilbud Køb En Fant Softshell Jakke - India ink str. 110 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Softshell Jakke – India ink str. 98

  324.98 kr.

  Lækker softshelljakke af mærket En fant. Jakken har aftagelig hætte. Jakken er lavet i et vindtæt, vandtæt og åndbart materiale og tapede sømme. Materiale: Ydermateriale: 100% polyesterRart at vide:Åndbarhed: 5.000 G / M2 / 24HVandtæt: 8.000 g/m2TPU belæg, En Fant Softshell Jakke – India ink str. 98.

 • Tilbud Køb En Fant Balaclava med Kvast - 2 Lags - India ink str. 52 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Balaclava med Kvast – 2 Lags – India ink str. 52

  74.97 kr.

  Lækker elefanthue med kvast af mærket En fant. En elefanthue er genial til dit børn. På denne måde holdes hele barnets hoved nemlig dejligt varmt og huen bliver siddende hvor den skal. Materiale: 95% polyester + 5% elastan (Kvast: 100% polyester) Se alt f, En Fant Balaclava med Kvast – 2 Lags – India ink str. 52.

 • Tilbud Køb En Fant Gummistøvler med Glimmer - Flint str. 28 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Gummistøvler med Glimmer – Flint str. 24

  179.97 kr.

  Lækre gummistøvler med glimmer fra En fant. Disse gummistøvler er virkelig populære, det skyldes helt sikkert at de er bløde i både støvle og sål, derfor er de utrolig behagelige for barnet at have på, og lette at lege rund i. Støvlerne er med foer, så ba, En Fant Gummistøvler med Glimmer – Flint str. 24.

 • Tilbud Køb En Fant Termosæt med Flæser - Peyote str. 80 online billigt tilbud rabat legetøj

  En Fant Termosæt med Flæser – Peyote str. 116

  274.98 kr.

  Lækkert termosæt fra det danske mærke En Fant. Dette sæt har en virkelig god pasform og opfylder selvfølgelig alle krav man har til et termosæt.Barnet får en ribkant ved halsen men også en bred rib kant ved ærmer og ben. Har fået en vandafvisende overflad, En Fant Termosæt med Flæser – Peyote str. 116.