Viser alle 4 resultater

 • Tilbud Køb Cloby Uv-tæppe - Olive Green online billigt tilbud rabat legetøj

  Cloby Uv-tæppe – Olive Green

  239.96 kr.

  Genialt UV tæppe til jer med barnevogn, klapvogn og vikle/bæresele, som opholder jer i solen. Tæppet er blødt og let, det beskytter mod 98% af solens stråler, med UPV 50+.Brug tæppet og beskyt jeres mod solens farlige stråler. Det kan let sættes på f.eks., Cloby Uv-tæppe – Olive Green.

 • Tilbud Køb Cloby Uv-tæppe - Dusty Blue online billigt tilbud rabat legetøj

  Cloby Uv-tæppe – Dusty Blue

  239.96 kr.

  Genialt UV tæppe til jer med barnevogn, klapvogn og vikle/bæresele, som opholder jer i solen. Tæppet er blødt og let, det beskytter mod 98% af solens stråler, med UPV 50+.Brug tæppet og beskyt jeres mod solens farlige stråler. Det kan let sættes på f.eks., Cloby Uv-tæppe – Dusty Blue.

 • Tilbud Køb Cloby Uv-tæppe - Black online billigt tilbud rabat legetøj

  Cloby Uv-tæppe – Black

  239.96 kr.

  Genialt UV tæppe til jer med barnevogn, klapvogn og vikle/bæresele, som opholder jer i solen. Tæppet er blødt og let, det beskytter mod 98% af solens stråler, med UPV 50+.Brug tæppet og beskyt jeres mod solens farlige stråler. Det kan let sættes på f.eks., Cloby Uv-tæppe – Black.

 • Tilbud Køb Cloby Uv-tæppe - Grå online billigt tilbud rabat legetøj

  Cloby Uv-tæppe – Grå

  239.96 kr.

  Genialt UV tæppe til jer med barnevogn, klapvogn og vikle/bæresele, som opholder jer i solen. Tæppet er blødt og let, det beskytter mod 98% af solens stråler, med UPV 50+.Brug tæppet og beskyt jeres mod solens farlige stråler. Det kan let sættes på f.eks., Cloby Uv-tæppe – Grå.