Viser 1–12 af 121 resultater

 • Tilbud Køb Carriwell Leggings til Gravide med Support - Sort str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Leggings til Gravide med Support – Sort str. S

  242.96 kr.

  Du kommer til at elske disse leggings!De er silkebløde, strækbare og behagelige. De støtter på nederste del af ryggen og på maven. Derudover er de seamless hvilket gør at de ingen irreterende syninger har. Mere informationMateriale: 90% polyamid, 10% elas, Carriwell Leggings til Gravide med Support – Sort str. S.

 • Tilbud Køb Carriwell Leggings til Gravide med Support - 3/4 Længde - Sort str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Leggings til Gravide med Support – 3/4 Længde – Sort str. L

  242.96 kr.

  Du kommer til at elske disse leggings!De er silkebløde, strækbare og behagelige. De støtter på nederste del af ryggen og på maven. Derudover er de seamless hvilket gør at de ingen irreterende syninger har. Mere informationMateriale: 64% genanvendt polyami, Carriwell Leggings til Gravide med Support – 3/4 Længde – Sort str. L.

 • Tilbud Køb Carriwell Sømløs Amme BH - Med Fyld - Hvid str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Sømløs Amme BH – Med Fyld – Hvid str. M

  269.95 kr.

  Behagelig, blød og elastisk amme bh med udtagelige indlæg fra Carriwell.Denne model er med indlæg/fyld i skålen, som kan tage ind og ud efter behov.Dette er den hvide variant, den fås også i sort. Den sømløse amme bh er virkelig behagelig at have på. Du v, Carriwell Sømløs Amme BH – Med Fyld – Hvid str. M.

 • Tilbud Køb Carriwell Amme BH med Gelebøjle - Med Fyld - Hvid str. XXL online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Amme BH med Gelebøjle – Med Fyld – Hvid str. XL

  359.95 kr.

  Behagelig, blød og elastisk amme bh med udtagelige indlæg fra Carriwell. I denne variant er indbygget Carriwells unikke gelebøjle. Gelebøjlen støtter og løfter men den kan imodsætning til den almindelige metal bøjle udvide sig op til 2 skål-størrelser, hv, Carriwell Amme BH med Gelebøjle – Med Fyld – Hvid str. XL.

 • Tilbud Køb Carriwell Sømløs Amme BH - Med Fyld - Sort str. M online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Sømløs Amme BH – Med Fyld – Sort str. S

  269.95 kr.

  Behagelig, blød og elastisk amme bh med udtagelige indlæg fra Carriwell.Denne model er med indlæg/fyld i skålen, som kan tage ind og ud efter behov.Dette er den sorte variant, den fås også i hvid. Den sømløse amme bh er virkelig behagelig at have på. Du v, Carriwell Sømløs Amme BH – Med Fyld – Sort str. S.

 • Tilbud Køb Carriwell Økologisk Crossover Amme BH - Hvid str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Økologisk Crossover Amme BH – Hvid str. S

  161.95 kr.

  Dejlig blød og meget fleksibel bh. Den er perfekt til både graviditeten og amningen, også som nat bh, så du kan holde styr på ammeindlæggene, da den er så behagelig at have på. Hud-til-hud kontakt; almindelig kendt som "Kangaroo Care"; giver mul, Carriwell Økologisk Crossover Amme BH – Hvid str. S.

 • Tilbud Køb Carriwell Sømløs Amme BH - Uden Fyld - Navy str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Sømløs Amme BH – Uden Fyld – Navy str. L

  224.96 kr.

  Behagelig, blød og elastisk amme bh fra Carriwell.Denne model er uden indlæg/fyld i skålen. Den sømløse amme bh er virkelig behagelig at have på. Du vil elske at gå med denne allerede i din graviditet. Den udvider sig i takt med at din krop ændre sig og h, Carriwell Sømløs Amme BH – Uden Fyld – Navy str. L.

 • Tilbud Køb Carriwell Sømløs Amme BH - Med Fyld - Sort str. M online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Sømløs Amme BH – Med Fyld – Sort str. M

  269.95 kr.

  Behagelig, blød og elastisk amme bh med udtagelige indlæg fra Carriwell.Denne model er med indlæg/fyld i skålen, som kan tage ind og ud efter behov.Dette er den sorte variant, den fås også i hvid. Den sømløse amme bh er virkelig behagelig at have på. Du v, Carriwell Sømløs Amme BH – Med Fyld – Sort str. M.

 • Tilbud Køb Carriwell Leggings til Gravide med Support - Sort str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Leggings til Gravide med Support – Sort str. M

  242.96 kr.

  Du kommer til at elske disse leggings!De er silkebløde, strækbare og behagelige. De støtter på nederste del af ryggen og på maven. Derudover er de seamless hvilket gør at de ingen irreterende syninger har. Mere informationMateriale: 90% polyamid, 10% elas, Carriwell Leggings til Gravide med Support – Sort str. M.

 • Tilbud Køb Carriwell Graviditets-udvider til Bukser - Flexibelt online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Graviditets-udvider til Bukser – Flexibelt

  179.96 kr.

  Smart rem til at sætte i jeans og andre bukser med knapper.Flexsibæltet giver dig mulighed for at vokse i dine egne bukser.I pakken får du 3 farver, hvid, sort og mørkeblå, alle er lavet i økologisk bomuld.Sådan virker det:Du sætter det stof på ekstra-bæl, Carriwell Graviditets-udvider til Bukser – Flexibelt.

 • Tilbud Køb Carriwell Ammetop med Shapewear - Sort str. XL online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell Ammetop med Shapewear – Sort str. L

  269.95 kr.

  Støttende ammevenlig top fra Carriwell.Toppen fungere som en kombination af en amme bh og en facongivende top.Den åbnes som en traditionel amme bh og har samme klik system.Denne Carriwell ammetop er også sømløs, så du vil føle dig godt tilpas.Den er også, Carriwell Ammetop med Shapewear – Sort str. L.

 • Tilbud Køb Carriwell 4 Pack BH Forlænger - Hvid/sort online billigt tilbud rabat legetøj

  Carriwell 4 Pack BH Forlænger – Hvid/sort

  44.10 kr.

  Ens omkreds ved brystet vokser når man er gravid, dels fordi man får vand i kroppen men alle ked giver sig om. Derfor kan det blive nødvendigt med en BH forlænger hvis du stadig ønsker at beholde dine BHer. I denne pakke får du 2x hvid og 2x sort. De pass, Carriwell 4 Pack BH Forlænger – Hvid/sort.