Viser alle 11 resultater

 • Køb Cama Copenhagen Pusletaske - Luksus Udgave - Chloé online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen Pusletaske – Luksus Udgave – Chloé

  1,399.00 kr.

  Dette er er en særlig eksklusiv pusletaske fra CAMA copenhagen, den er produceret i microfiber, det giver den en super flot mat overflade men gør den også mere hårdfør. CAMA Copenhagens pusletasker har alle de egenskaber, du behøver. Derudover har den utr, Cama Copenhagen Pusletaske – Luksus Udgave – Chloé.

 • Køb Cama Copenhagen 2-pack Stofbleer til Pusletasken - Hvid/karrygul online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen 2-pack Stofbleer til Pusletasken – Hvid/karrygul

  149.00 kr.

  2-pack økologiske stofbleer fra CAMA copenhagen, som passer til pusletaskens liggeplads. De har et silkebånd i hjørnet, så de kan sidde fast om madrassen i pusledelen. Derudover har de et ekstra stykke, så du kan tørre barnets numse efter skift. Du kan og, Cama Copenhagen 2-pack Stofbleer til Pusletasken – Hvid/karrygul.

 • Køb Cama Copenhagen Pusleunderlag - Clutch online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen Pusleunderlag – Clutch

  399.00 kr.

  Lækker stilren og flot pusleunderlag fra CAMA Copenhagen. Pusleunderlaget ligner en lille håndtaske, og deraf kommer dens navn Clutch.Den kan nemt ligges i pusletasken, tages under armen eller hænges på styret. Selve pusleunderlaget er vandtæt og det er d, Cama Copenhagen Pusleunderlag – Clutch.

 • Køb Cama Copenhagen Stropholder til Styret - Sort/oxi online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen Stropholder til Styret – Sort/oxi

  179.00 kr.

  Praktisk stropholder til din pusletaske.Sådan gør du:Sæt dem i hver side på styret af din barne- eller klapvogn og brug dem til at sætte pusletaskens strop i. Har du en barnevogn med bred styr eller en pusletaske med lille strop er disse perfekte til dig., Cama Copenhagen Stropholder til Styret – Sort/oxi.

 • Køb Cama Copenhagen Pusletaske - Sort online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen Pusletaske – Sort

  999.00 kr.

  Mega lækker pusletaske fra CAMA copenhagen, som virkelig har alle de egenskaber, du behøver. Derudover har den utrolig mange lækre og gennemtænkte detaljer. Pusletasken er udviklet og designet af et dansk forældrepar, Camilla og Marco, som fik idéen tilba, Cama Copenhagen Pusletaske – Sort.

 • Køb Cama Copenhagen 2-pack Stofbleer til Pusletasken - Hvid/navy online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen 2-pack Stofbleer til Pusletasken – Hvid/navy

  149.00 kr.

  2-pack økologiske stofbleer fra CAMA copenhagen, som passer til pusletaskens liggeplads.De har et silkebånd i hjørnet, så de kan sidde fast om madrassen i pusledelen. Derudover har de et ekstra stykke, så du kan tørre barnets numse efter skift. Du kan ogs, Cama Copenhagen 2-pack Stofbleer til Pusletasken – Hvid/navy.

 • Køb Cama Copenhagen Puslerygsæk - Kaya - Sort online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen Puslerygsæk – Kaya – Sort

  1,399.00 kr.

  Lækker stilren og flot puslerygsæk fra CAMA Copenhagen. Som altid er det lækkert design når det kommer til Cama Copenhagen. Det gælder også denne smarte puslerygsæk. En rygsæk som pusletaske er en rigtig smart og praktisk løsning, når man er på farten med, Cama Copenhagen Puslerygsæk – Kaya – Sort.

 • Køb Cama Copenhagen Puslerygsæk - Kaya - Ash online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen Puslerygsæk – Kaya – Ash

  1,399.00 kr.

  Lækker stilren og flot puslerygsæk fra CAMA Copenhagen. Som altid er det lækkert design når det kommer til Cama Copenhagen. Det gælder også denne smarte puslerygsæk. En rygsæk som pusletaske er en rigtig smart og praktisk løsning, når man er på farten med, Cama Copenhagen Puslerygsæk – Kaya – Ash.

 • Køb Cama Copenhagen Pusletaske - Luksus Udgave i Ægte Læder - Vega online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen Pusletaske – Luksus Udgave i Ægte Læder – Vega

  2,199.00 kr.

  Dette er er en særlig eksklusiv pusletaske fra CAMA copenhagen, den er produceret i ægte læder, det giver den en super flot overflade men gør den også mere hårdfør. CAMA Copenhagens pusletasker har alle de egenskaber, du behøver. Derudover har den utrolig, Cama Copenhagen Pusletaske – Luksus Udgave i Ægte Læder – Vega.

 • Køb Cama Copenhagen 2-pack Stofbleer til Pusletasken - Hvid/rosa online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen 2-pack Stofbleer til Pusletasken – Hvid/rosa

  149.00 kr.

  2-pack økologiske stofbleer fra CAMA Copenhagen, som passer til pusletaskens liggeplads.De har et silkebånd i hjørnet, så de kan sidde fast om madrassen i pusledelen. Derudover har de et ekstra stykke, så du kan tørre barnets numse efter skift. Du kan ogs, Cama Copenhagen 2-pack Stofbleer til Pusletasken – Hvid/rosa.

 • Køb Cama Copenhagen Frottélagen til Puslemadras online billigt tilbud rabat legetøj

  Cama Copenhagen Frottélagen til Puslemadras

  99.00 kr.

  Frotté-lagen som passer til puslepuden i CAMA Copenhagens pusletaske. Det er nemt at monterer da det er en stræklagen. Materiale:100% oeko-tex certificeret bomuldsfrotté.Mål:40×60 cm. Vask:Maskinvask ved 40 grader. Farve:Hvid Se alt fra Cama Copenhagen Se, Cama Copenhagen Frottélagen til Puslemadras.