Babylegetøj lærerigt og sikkert guide babybørn tilbud

Babylegetøj – Hvad er sikkert og lærerigt?

Selvom det ser ud til, at det er let at vælge babylegetøj til et lille barn, er det eneste, der er let i dag, er at føle sig overvældet, når du går ind i en legetøjsbutik.

Når du vælger legetøj til din baby, har du ikke så meget kontrol over dit barns legetøjsvalg som dit lille barn, hvilket helt sikkert burde være en faktor. At give babyer en række babylegetøj og muligheder for at lege er en fantastisk måde at observere, udforske og udfordre dem på.

Udstoppede dyr fyldt med tekstur, mønstre og lyde hjælper med at holde deres små hænder travle og aktive, når du udforsker flere stoffer og lyde

Puslespil er godt babylegetøj

Puslespil og formsorterere er gode til ældre babyer, men for yngre er legetøj, der smækker babyer eller trækker dem op, som dem der er placeret på en aktivitetsmåtte, perfekte til at holde babyer glade.

Det tager mere end en rasle eller et rystelegetøj at holde babyen i bevægelse, så legetøj påvirker ikke dit barns finmotorik.

At lege, trække og sparke med legetøj holder ikke kun barnet travlt, det vil også føre til at de lærer noget nyt, vænner sig til en ny færdighed og giver dem noget at jage efter.

Babys udviklingsmæssige evner

Når du kigger på listen over legetøj, der er foreslået nedenfor, skal du huske, at hvert barn udvikler sig i et individuelt tempo.

Det bedste legetøj er dem, der matcher dit barns udviklingsmæssige evner og evner og tilskynder til udvikling af nye evner.

I denne forstand er et legetøj som et spil, et barn kan spille med mange forskellige spil, fordi det er åbent – og slutter. Et legetøj kan leges med af barnet, og de kan lege med mange forskellige spil.

169,00 DKK
55,00 DKK
169,00 DKK
119,00 DKK
119,00 DKK
119,00 DKK

Når din baby begynder at gribe fat i tingene, begynder du at lede efter babylegetøj, der er mere interaktivt. Hvis de kan gribe det, lærer de at trykke på knapper og dreje numrene, og en helt ny verden åbner sig.

Så begynder legetøjet til babyer at blive sjovere, og det er tiden, hvor de kan lære og lære. De lyse mønstre og de raslende elementer i disse legetøj er også sjove for babyer, så vær ikke overrasket, hvis dette sæt hurtigt bliver en favorit.

Dette er nogle af de bedste babylegetøj til babyer, og de vil elske, bruge og lege med dig i lang tid fremover. Vi har dækket dem med legetøj, der passer til små babyer – dem, der vokser op som børn og bevæger sig og riller gennem deres barndom. Se her hvis du vil se nogle sjove dyr, mens du shopper.

Se efter legetøj, som dit barn har brug for for at have det sjovt i timevis og udvikle nøglekompetencer.

Legetøj til dit kæledyr

Leder du efter legetøj til dit kæledyr? Hop over på DyreUnivers.dk og se alt det lækre legetøj til dyret.

Babytænder

Babyer får normalt deres første tænder mellem 6 og 12 måneder, så tyggelegetøj er bestemt på listen på dette stadium. Babyer får et lille legetøj og hjælpemidler til at hjælpe med tandkødsinfektioner. Der er også en række blødt legetøj til at berolige tandkødet, som kan vise de første tegn på tandkødsbetændelse.

Selvom dette legetøj kan bruges i årevis, anses de for at være beregnet til babyer op til et år gamle.

Lav selv(DIY) Legetøj som hobby

Hvis du derimod vil lave legetøj til dit barn eller baby, så kig på Hobbyudstyr.dk, hvor du kan lære og købe udstyr til at lave dit eget legetøj og evt. gøre det til din hobby.

120,00 DKK
99,95 DKK
120,00 DKK

Læs mere om babylegetøj på Wikipedia!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *