babydyne barn babybarn tilbud butik

Babydyne – Hvad har dit barn brug for?

Din lille går ind i spædbarnsfasen, og I begynder endelig at mestre hele søvnproblemet, men de første måneder af forældreskabet kan være udmattende, fordi hun sover meget, men ikke sover godt, hvilket betyder, at vi kan stå op når som helst af natten.

At få nok hvile er afgørende for hende til at blive stærk og sund, og når hun først har sovet rigtig godt, som hun gør med en babydyne, får du et par friske øjne.

Størrelse på babydyne

Hvis dit barn bevæger sig meget om natten, skal I give babyen en god dækning, og ikke en babydyne, der fylder det hele. Dyner kan nemlig være for store, hvis de fylder for meget, så vælg et ekstra bredt design for at sikre, at dine små er helt sikre, mens I sover.

Babydyne udvalgSe alle babydyner

-20%
798,40 DKK

Cocoon Company

Cocoon dyne

449,00 DKK
-20%
479,20 DKK
-20%
718,40 DKK
-20%
878,40 DKK

Gaming når baby sover?

Gaming er en god ide til når den lille sover under sin babydyne, hop over på Klan.dk og find gode tilbud og idéer til gaming.

Dyner designet til baby og barn

Nogle dyner er fyldt med hvid gåsedun og er designet til baby og barnesenge. Indpak din baby på en sjov og legende måde med et farverigt legetøj. Måske en babydune designet med sjove dyr, til at passe til din normale baby eller barneseng. 

Babydyner udgør ikke en risiko for overophedning af babyer, da børn i denne alder ikke er i stand til at bevæge sig, så de kommer til at dække deres ansigt. 

Når det kommer til dit barn, skal I sørge for, at de får en god nats søvn uden at blive afbrudt af temperatursvingninger. Kølige nætter kræver et ekstra skift, og vi anbefaler at bruge en dyne til din babyseng.

Lyst til en cykeltur når den lille er lagt under en babydyne?

Hop over på CykelHandel.dk og se det store udvalg af cykler og cykel udstyr. 

Læs mere om svøb af baby i babydyne på Wikipedia

Læs også vores guide til babyalarmer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *